(Paashaas)taart
Ingredienten: (2 pers.):
paashaasbakvorm
biscuitdeeg:
3 eieren
100 gr. basterdsuiker
60 gr. bloem
20 gr. ma´zena
zout
vulling:
blikje ananas (227 gr.)
100 gr. MonChou Verse Roomkaas
1/8 l slagroom
Bereiding:
Maak biscuitdeeg van eieren, basterdsuiker, bloem, ma´zena en wat zout. Bak de haas (175 C) in ca. 30 min. gaar. Laat een blikje ananas uitlekken en bewaar het sap. Roer MonChou Verse Roomkaas los met ananassap en meng er de kleingesneden stukjes door. Klop slagroom stijf en spatel dit goed door het MonChou mengsel. Snij de haas in 2 lagen en bestrijk deze met de vulling. Leg de lagen op elkaar.
Garneer de haas met fijne chocoladelijntjes en volg hierbij de lijnen van de bakvorm
Receptnummer: 488 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
in dit geval wordt een paashaasbakvorm gebruikt! Kan natuurlijk ieder andere bakvorm ook zijn
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Verse Roomkaas recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept