Ingredienten: (4 pers.):
5 grote aardappelen(in blokjes van 2 cm)
zout/peper
2 eieren
2 handen verse spinazie
1 ui ( in blokjes)
1 wortel (blokjes)
olijf olie
3 dl slagroom
2 handen vol geraspte kaas
sap van 1 citroen
1 theelepel mosterdpoeder
handvol verse peterselie
500 gram kabeljauwfilet | Bereiding:
vrwarm de oven op 220 graden. kook de aardappelen en de eieren. Stoom in een vergiet boven een pan de spinazie(8 minuten). koel de aardappelen en snij de eieren in vieren. bak in een pan de ui, wortel in de olijfolie. Voeg de slagroom toe en laat dit koken, roer er de kaas, citoensap, mosterdpoeder en de peterselie door. Doe de spinazie, vis, eieren in een schaal. Doe de saus erover. Prak de aardappelen met wat zout/peper en olijfolie en verdeel dit luchtig over de vis met de saus.zet dit 25 min in de oven. |