Nieuws   Zoeken 

Deb's spiesje voor de liefhebber
Ingredienten: (10 pers.):
Groene olijven
feta kaas
ansjovis
cocktailprikkers
Bereiding:
Ansjovis even laten weken in melk om de overheersende zoute smaak wat te verzachten. Olijven en feta laten uitlekke. Ansjovisfilets in 3 of 4 stukjes snijden. Olijfje, stukje ansjovis en blokje feta aan een cocktailprikkertje doen en op een mooie schaal presenteren.
Receptnummer: 4929 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Deb
Opmerking:
Dit heb ik laatst voor een verjaardag gemaakt en men was razend enthousiast! Je moet wel echt kleine stukjes ansjovis gebruiken, anders gaat het overheersen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept