Nieuws   Zoeken 

eventjes een appeltaart maken van Ine
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje croissantdeeg(KOEL)
150 gr. gevuld speculaas
125 ml. créme fraíche
4 goudreinetten
4 eetl. abrikozenjam
Bereiding:
oven voorverwarmen op 200graden. Bekleed een ingevette lage taartvorm (24 cm) met het croissant deeg. Prak in een diep bord de speculaas los, en meng de créme fraiche erdoor. Verdeel dit mengsel over de bodem. Schil de appels en snij ze in partjes.Leg de partjes op het speculaasmengsel, netjes naast elkaar. Bak de taart in ca. 25 to 30 min. goudbruin en gaar. Bestrijk de taart als je hem uit de oven haal royaal met de jam.
Receptnummer: 4942 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: ine keuzink
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept