Gaidy's preischotel
Ingredienten: (3 pers.):
1 zakje aardappelschijfjes uit het koelvak (bijv. Celavita)
300 gr. gesneden prei
500 gr. gehakt
1 pakje Maggi kaassaus
1 pakje Boursin klein (80 gram)
1 bouillonblokje
geraspte kaas
Bereiding:
De prei wassen en in 5 min. beetgaar koken. Dan in een vergiet goed laten uitlekken. Ondertussen het gehakt in een koekepan rul bakken. Op het laatst het bouillonblokje erboven verkruimelen. De aardappelschijfjes in de magnetron ca. 4 min. op de hoogste stand (750 w.) verwarmen of ca 8 min. met het gehakt mee bakken. De kaassaus maken met 300 ml water. Als deze kookt, de boursin erdoor roeren tot deze helemaal gesmolten is. Een ovenschaal licht invetten en alles erin doen. Goed omscheppen tot alles door elkaar is. Bestrooien met geraspte kaas. Ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. (gasstand)
Receptnummer: 497 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 37 min. | Meer recepten van: Gaidy
Opmerking:
Noot van Sylvia; dit recept heb ik dus even voorgeproefd, voordat het online ging. Een absolute aanrader.. we hebben er vegetarisch gehakt van Tivall voor genomen... niets meer aan doen. Perfect!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept