Linda's spinaziestamppot met kipfilet
Ingredienten: (4 pers.):
800 gram aardappelen
pakje diepvriesspinazie
klein blikje ananas
400 gram kipfilet
blikje mais
25 gram boter
klein blikje tomaten puree
1/8 liter creme fraiche
Bereiding:
Kook de aardappelen. Laat de spinazie ontdooien en warm worden. Snij de kipfilet en de ananas in stukjes . Verhit de boter en bak de kipfilet bruin. Voeg de tomatenpuree , het ananassap en evt een beetje water toe en laat de kip even sudderen. Doe de mais en de ananas en een beetje zout in de saus. Giet de aardappelen af,stamp de aardappelen en roer de spinazie en een beetje van de creme fraiche erdoor. Roer de rest van de creme fraiche door de saus. Stamppot met de saus erover opscheppen. Heerlijk..............
Receptnummer: 5000 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: linda pieters
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept