Nieuws   Zoeken 

@3anne's aardappel/knolselderiegratin
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram gram geschilde aardappelen
250 gram schoongemaakte knolselderij
1 gepelde ui
1 teentje knoflook
1 1/4 dl slagroom of creme fraiche
zout en peper
125 gram geraspte kaas
eventueel 100 gram ham
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 gram. Snij de aardappel en knolselderij in plakjes en maak deze alvast half gaar. Scheur de ham in stukjes, verwarm de room met de knoflook en vet de ovenschaal in. Snij de ui in dunne plakken. Meng de groenten met de ham en de helft van de kaas, breng op smaak met peper en zout. Doe alles in de ingevette ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. Zet de schaal in de oven. Na 20 minuten is het gerecht klaar en zit er een mooi bruin korstje op.
Receptnummer: 5063 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: @3anne
Opmerking:
Een heerlijk bijgerecht bij vlees en wild.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept