Diny's hartige-tonijntaart |
Ingredienten: (3 pers.):
1 groot blik croissantdeeg
2 blikjes tonijn naturel
1 blikje asperges
wat ontpitte groene olijven
2 eetlepels gehakte peterselie
2 eieren
1 bekertje zure room
zout / peper
| Bereiding:
Verdeel het croissantdeeg in de beboterde ronde ovenschaal. Laat de tonijn goed uitlekken Verkruimel de tonijn over het deeg uit. Laat de asperges heel goed uitlekken. Verdeel deze als een ster over de taart Snij de olijven in plakjes en verdeel deze over de asperges. Bestrooi alles met de gehakte peterselie. Klop de eieren los en meng de zure room, het zout en de peper erdoor. Giet dit mengsel in de vorm en schuif deze in de voorverwarmde oven Zie voor de warmte / duur van de oven de verpakking van het croissantdeeg. Lekker met stokbrood |
Receptnummer: 5075 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Diny van der Zand |
Opmerking: Dit recept kan ook heel goed gebruikt worden bij warm/koud buffet |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |