Nieuws   Zoeken 

@3anne's Indisch smoorvlees
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram vlees( varkenspoulet,rundvlees, of kip)
2 tenen knoflook uit de pers
2 gesnipperde uien
1 bouillonblokje
2 a 3 eetlepels suiker
stukje klein gehakte verse gemberwortel of een paplepel gemberpoeder
1 dl ketjap
3 a 4 dl water
wat nootmuskaat
wat olie om het vlees in te bakken
Bereiding:
Snij het vlees in niet te kleine blokken. Bak het vlees aan alle kanten aan, voeg de gesnipperde ui en de knoflook toe en bak deze even aan. Doe het water en de ketjap erbij, voeg de suiker en de nootmuskaat toe en leg de deksel op de pan. Laat het gerecht stoven tot het vlees gaar is, indien noodzakelijk op het laatst de deksel van de pan om het vocht wat laten inkoken. Serveertips Lekker met rijst en specibonen
Receptnummer: 5146 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 37 min. | Meer recepten van: @3anne
Opmerking:
Een walgelijk lekker en o zo gemakkelijk recept. Heb je haast dan neem je kip of varkenspoulet, heb je de tijd of een snelkookpan dan neem je runderlappen.Iedereen , jong en oud vindt het lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept