Janet's Tahoe met pittige perziksaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 blok tahoe
voor marinade:
3 eetlepels ketjap
1,5 theelepel sambal
1 eetlepel citroensap
peper,
zout
1 theelepel djahe
paprikapoeder
voor saus:
1 ui
1 teentje knoflook
boter ( heb ik weggelaten, anti aanbakpan gebruikt)
1 blikje tomaten puree
0,5 bouillonblok
zoetstof
1 blikje halve perziken op vruchtensap
aardappelzetmeel
Bereiding:
Snij de tahoe in blokjes. Doe de ingredienten van de marinade door elkaar en leg hier de blokjes in. Vul aan met water tot de blokjes onderstaan en schep alles voorzichtig om. Laar het een uur staan. Haal dan de blokjes uit de marinade, maar bewaar de marinade voor de saus. Laat de blokjes uitlekkern op keukenpapier.Bak de tahou blokjes in de antiaanbaklaag pan ongeveer 10 minuten. Haal ze uit de pan. Fruit indezelfde pan de gesnipperde uit en een uitgeperst teentje knoflook. Voeg de tomatenpuree toe en vervolgensde marinade. Los hierin de bouillontablet op. Snij de perziken in blokjes en voeg ze aan de saus toe. Bind de saus met aangemaakt aardappelmeel. Schep de tahoe door de saus en laat deze zachtjes heet worden Eet dit met rijst
Receptnummer: 5252 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Janet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept