Nieuws   Zoeken 

Brenda's Soerstip (een Fries visrecept)
Ingredienten: (4 pers.):
8 ons kabeljauw
Melk
Boter
Zout,peper
Azijn
Room
Bereiding:
De kabeljauw inwrijven met wat zout en even laten inwerken. 150 gram boter in een pan smelten en een half kopje water erbij. Hier de kabeljauw inleggen. Dit aan de kook brengen en daarna op zacht vuur laten stoven in ongeveer 10 minuten. De soerstip: 3 eetlepels bloem met water mengen. Een kopje stoofvocht en een kopje melk samen aan de kook brengen. Het bloempapje al roerend erbij schenken en even aan de kook brengen. Afmaken met 5 eetlepels azijn.(of naar smaak)Aan tafel over de kabeljauw serveren.
Receptnummer: 5317 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Brenda
Opmerking:
Variatietip: I.P.V. de azijn mosterd erdoorheen en je hebt een lekker mosterdsausje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept