Marieke's gehaktballen gevuld met pistache noten
Ingredienten: (2 pers.):
2 ons gehakt
half zakje gehaktkruiden
1 ei
parneermeel
25 gram gepelde pistachenoten
50 gram verse kruidenkaas
(boursin of goedkopere versie)
Bereiding:
Maak het gehakt klaar met een eetlepel losgeklopt ei en de gehaktkruiden. Hak de nootjes grof in stukjes en meng ze door de kaas. Dan gehakt in 6 delen doen en er balletjes van draaien die je vervolgens zo plat modelijk maakt. Verdeel de kaas ook in 6 delen en leg op elk stukje gehekt een hoopje kaas en vouw ze dicht zodat de kaas er niet uit kan. Rol ze door het overgebleven ei en dan door de parneermeel. Frituurver op 180C ongeveer 7 minuten mooi bruin frituren. Weer eens wat anders!!!
Receptnummer: 5346 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: marieke
Opmerking:
Tip: gebruik vet wat je moet verschonen want het kruimelt je hele vet vol.
Lekker met sla en aardappeltjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept