Nieuws   Zoeken 

Gejo's tortilla's met pittige spinazie
Ingredienten: (2 pers.):
4 tortilla's groot (Casa Fiesta)
1 pot bladspinazie ca. 750 gram
1/2 pond (runder)gehakt
knoflook
zout
peper
evt. snuf nootmuskaat
creme fraiche
evt. geraspte kaas
Bereiding:
Spinazie goed laten uitlekken, Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing ca. 20 sec. in de mnagnetron leggen. Gehakt rullen in de pan, knoflook uitknijpen en toevoegen. Als het gehakt rul is, uitgelekte spinazie toevoegen. Zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen. Als de spinazie bijna gaar is (paar minuutjes) creme fraiche toevoegen. Ovenschaal licht invetten, oven voorverwarmen op 200 graden. Tortilla's uitleggen, mengsel over tortilla's verdelen en oprollen. Eventueel vastzetten met een cocktailprikkertje. Tortilla's in ovenschaal leggen, ca. 5 minuutjes in de oven heet laten worden.
Receptnummer: 5364 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Gejo
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept