Gerard's puree-ovenschotel |
Ingredienten: (2 pers.):
puree: puree voor ovenschotel (maggi)
vlees: half pond rundergehakt (rundvlees kan ook maar
dit moet heel lang stoven)
saus: goulashsaus of kaassaus (kruidenmix)
groente: geschikte ovenschotelgroente zoals rode kool,
witlof of curry-zuurkool
| Bereiding:
Oven voorverwarmen op 250 graden
Gehakt rullen in koekepan
Puree in maatbeker aanmaken met 600 ml water en laten wellen
Kruidenmix wellen en aan gehakt toevoegen
(evt. uitje erdoor fruiten)
Even doorwarmen
Afvullen in ovenschaal en uitspreiden
Groentelaag koud of licht geblancheerd aanbrengen en uitspreiden
Pureelaag aanbrengen en uitspreiden en nootmuskaat erover
Half uur in oven op 250 graden
Smullen en als je alleen bent kun je er de volgende dag weer van eten
|
Receptnummer: 545 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Gerard Kramer |
Opmerking: Met dit recept kun je oneindig varieren, andere groente, ander vlees en andere saus. Als je de juiste dingen bij elkaar zoekt, is het lekker en snel klaar. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |