Nieuws   Zoeken 

Betty's chili con carne
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik bruine bonen
500gr. rundergehakt
100gr. boter
4 uien
1 theel. chilipoeder
1 theel. paprikapoeder
1 eetl. bloem (afgestreken)
0,25l. tomatensap
1 teentje knoflook
peper
zout
soeparoma
Bereiding:
Kruid het gehakt met chilipoeder, paprikapoeder en zout. Snipper de schoongemaakte uien fijn en fruit ze in de hete boter tot ze beginnen te kleuren. Knijp een teentje knoflook fijn en doe dat met het gekruide gehakt bij de uien. Bak het geheel kruimelig en gebruik daarbij een vork. Schep de bloem bij het gebakken gehakt en blus de pan met tomatensap. Laat alles even doorkoken en roer dan de uitgelekte bruine bonen erdoor. Breng het geheel op smaak met de soeparoma en zout.
Receptnummer: 5491 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: betty
Opmerking:
Ikzelf gebruik inplaats van teentjes knoflook de knoflookpasta dit is versgemalen knoflook ook vers en heel makkelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept