Italiaanse sandwich van Hanneke
Ingredienten: (4 pers.):
8 sneetjes stevig (wit) brood
2 eieren
1 bolletje mozzarella in plakjes
4 plakjes ossetong
4 ansjofilets
2,5 dl melk
125 gram bloem
zout en peper
zonnebloem
Bereiding:
verwijder de korsten van het brood,klop de eieren los en voeg zout en peper toe.
Leg op de 4 sneetjes brood de plakjes mozzerella, een plakje ossetong en een ansjofilet.Dek ze af met het overige brood. Dompel de sandwiches kort in de melk, haal ze door de bloem en tenslotte door het eimengsel. Verhit in een koekepan 1 cm olie, Bak de sandwiches aan weerskanten goudbruin in 4 minuten. Haal de sandwiches met een schuimspaan uit de koekepan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Receptnummer: 559 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
lekker met een tomatensalade of een frisse frissŤ-salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept