Nieuws   Zoeken 

Els' crostini's met gedroogde tomaat en ham
Ingredienten: (4 pers.):
8 sneetjes ciabatta
6 gedroogde tomaten
3 ansjovisfilets
1 el kappertjes
1 el peterselie
3 el olijfolie
8 plakjes (parma)ham
Bereiding:
De plakjes ciabatta licht roosteren, dit gaat gemakkelijk in een oven van 175 graden. De tomaten pureren met de ansjovisfilets, kappertjes, de fijngehakte peterselie en olijfolie. Evt. nog wat olijfolie toevoegen als het te droog is. De ciabattaatjes besmeren met het mengsel en een pakje (parma)ham erop leggen. Heerlijk bij de borrel.
Receptnummer: 5718 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept