Nieuws   Zoeken 

Louis' risotto met raapstelen en rucola
Ingredienten: (2 pers.):
raapstelen 200 gram
rucola 1 gram
roomboter 2 eetlepels
knoflook 1 teentje
ui grote 1
smoorrijst (risotto) 150 gram
kippenbouillon 2/3 tablet
versgemalen peper snufje
Bereiding:
Worteltjes van raapstelen verwijderen. Raapstelen wassen, laten uitlekken en grof snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnipperen. Rucola grof snijden. In (braad)pan boter verhitten. Ui in ca. 5 minuten zacht, maar niet bruin bakken. Knoflook en rijst kort meebakken. Raapstelen toevoegen en al omscheppend laten slinken. Bouillontablet en 250 ml water toevoegen en aan de kook brengen. Rijst onafgedekt in ca. 5 minuten gaar koken, af en toe doorroeren. Rucola erdoor scheppen en kort meewarmen. Op smaak brengen met peper. Serveren met (versgeraspte) parmezaanse kaas.
Receptnummer: 5722 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Louis
Opmerking:
Het lijkt wel voorjaar !! (http://come.to/raapstelen)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept