Rina's varkensfilet met gemengde groene groenten
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons varkensfilet
1 ui
1 prei
7 ons voorgekookte krieltjes
150 gr geblancheerde sperziebonen
1 courgette
1 stronk broccoli
2 el tomatenpuree
2 dl kruidenbouillon
olie of boter
Bereiding:
Vlees in reepjes snijden en aanbraden in olie of boter.Aardappeltjes, sperziebonen, prei courgette en broccoli erbij en even roerbakken. Alles eruit scheppen. Achtergebleven vet even afblussen met bouillon(scheutje). Ui erbij en tomatenpuree even aanbakken om het zuur van de tomatenpuree een beetje zachter van smaak te maken. Rest van bouillon erbij, de groentes erbij doen en even sudderen. Peterselie erover klaar!
Receptnummer: 5785 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Dit is een heel slank gerecht als men met mate de olie of boter gebruikt. Nog slanker wordt het als i.p.v. varkensfilet kipfilet wordt gebruikt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept