Engemans Kaasgehaktballen
Ingredienten: (4 pers.):
3 sneetjes witbrood
3eetl.melk
1 ei
100gr.oude kaas(stukje)
500gr. gehakt
1˝eetl. gehaktkruiden
2 eetl. mosterd
˝ pakje croma
zout,peper
Bereiding:
Snij de korstjes van het brood.Snijd het brood in stukjes en meng ze met het ei en melk.Snijd de kaas in hele kleine stukjes.(echt heel klein) Doe het gehakt in een kom.Meng het heel goed met het broodmengsel,gehaktkruiden,1eetl mosterd en de blokjes kaas.Maak je handen nat en draai van het gehakt ballen.Bak ze op een hoog vuur rondom bruin. En dan later op een klein vuurtje.ongeveer 20 min..Voeg dan op het laatst de mosterd erbij met heet water,dan heb je heerlijke sju.breng wel op smaak met zout en peper.
Receptnummer: 5857 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Roos Engeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept