Zalm salade van Angelique
Ingredienten: (10 pers.):
2kg Aardappelen
1 pot augurken zoet/zuur
1 pot zilveruitjes zoet/zuur
1/2 pot mayonaise of frietsaus
2 grote blikken gerookte zalm
1 krop sla
verse zalm
3 eieren
Bereiding:
Schil en kook de aardappelen en laat ze afkoelen. Snijd of hak naar eigen smaak de augurken en uitjes meng dit met de mayonaise. Haal intussen de graten en vellen van de blikzalm en breek de zalm in stukjes of stukken. Meng dit ook door het mengsel. Kook de eieren hard en snijd ze in plakken, was de sla en leg de bladen op een salade schaal. Stamp de gekookte aardappelen en meng hier het mengsel doorheen. Leg het mengsel op de bladen sla en maak er een mooi geheel van schik de plakjes ei, verse zalm en eventueel nog wat tomaat, uitjes en augurk op de salade. Eet smakelijk namens Angelique
Receptnummer: 5897 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Angelique
Opmerking:
Makkelijk voor bijvoorbeeld feesten en feestdagen. Het lekkerst als het een dag eerder is gemaakt en in de koelkast bewaard.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept