Nieuws   Zoeken 

Pasta met mascarpone-vis-saus van sabrina
Ingredienten: (2 pers.):
Bakje Mascarpone
100 gram gerookte zalm
eventueel garnalen
eventueel surimi flakes
1 eetlepel italiaanse tuinkruiden
pasta voor 2 personen
Bereiding:
Pasta koken. Intussen de mascarpone op laag vuur laten smelten, dan de kruiden erdoorheenroeren, de zalm en eventueel overige vis. Als de saus warm is, over de pasta gieten. Klaar ! Simpeler kan bijna niet ! !. Aanvulling: In plaats van gewone pasta is het lekkerder met tortellini, gevuld met spinazie of pesto.

aanvulling: Is nog veeeeel lekkerder met spinazie door de saus, uit een pot of vers gekookt, vlak voor opdienen even mee verwarmen! mmmmh!!
Receptnummer: 5937 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sabrina Helmig
Opmerking:
De belangrijkste smaakmaker van dit gerecht is de gerookte zalm. De rest van de vis fungeert meer als vulling. Heerlijk met een salade erbij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept