Nieuws   Zoeken 

rabarber voor Zwaantje (van M-J)
Ingredienten: (2 pers.):
1 kilo frambozen-rabarber
suiker naar smaak
Bereiding:
Rabarber wassen en in stukken snijden. Met het aanhang water en de suiker aan de kook brengen. Ongeveer 5 minuutjes laten koken. In de gaten houden of er genoeg water op zit anders brand het aan. Je kunt het warm of koud eten.
Receptnummer: 5952 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Marie-jose
Opmerking:
Ik zit hier te schudden en het water loopt in mijn mond bij de gedachte van rabarber eten!!!! Ik lust het niet. Maken doe ik het wel voor mijn man en dochter. Meestal is het verkrijgbaar in de zomer, dacht ik. Zwaantje ik hoop dat je hier iets aan hebt,groetjes Marie-Jose. (je hebt ook gewone groene rab. maar deze is iets zoeter van smaak, zeggen ze!!!!)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept