Pindasaus van Rita, maar nu zonder trassie (voor Christina uit Belgie) |
Ingredienten: (4 pers.):
klein potje pindakaas
ketjap manis
2 tl. ketoembar
2 tl. djahe
2 tl. laos
sambal badjak(naar smaak)
2 a 3 tn. knoflook
melk om te verdunnen | Bereiding:
Doe alle ingredienten in een steelpan en roer met een houten lepel doorelkaar. Op een zacht vuurtje (al roerende) aan de kook brengen. Voeg als laatste eventueel wat kant en klare gebakken uitjes toe.(hoeft niet maar is wel lekker). Eventueel nog melk toevoegen voor de gewenste dikte |
Receptnummer: 5960 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Rita |
Opmerking: Dit is dus het beloofde recept voor christina uit Belgie. Zonder trassie dus! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |