Nieuws   Zoeken 

Jutta's roergebakken lamsvlees
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. lamsboutlappen
30 gr. boter of margarine
300 gr. krieltjes in vieren
150 gr. kleine uien in parten
300 gram bosworteltjes, steelaanzet laten zitten
1 zakje provencaalse kruiden
Bereiding:
bestrooi het vlees met peper. verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak hierin het vlees in 3 min.op hoog vuur rondom bruin schep de krieltjes erbij, temper het vuur tot de helft en roerbak 5 min. doe de ui erbij en roerbak 3 min.voeg de worteltjes en kruiden toe en roerbak 2 min. schenk er 1 dl. water bij leg een deksel op de pan en stoof het gerecht op laag vuur nog eens 5 min. errug lekker
Receptnummer: 5997 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: jutta ebenau
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept