Nieuws   Zoeken 

Aardappelschotel van Jeroen's zus
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje voorgekookte aardappelschijfjes
1 paprika
2 tomaten
2 uien
klein blikje tomatenpuree
geraspte kaas
250 gr. gehakt
150 ml (slag)room
klein bakje spekblokjes
1 tot 2 tl Italiaanse kruiden
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in met een klein beetje (olijf)olie. Rul het gehakt met een beetje peper en zout. Bak later de spekjes mee. Snijd de groente klein en voeg deze toe. Even laten sudderen en dan de tomatenpuree toevoegen. Doe het gehele mengsel in de ovenschaal en dek het af met een laagje voorgekookte aardappels. Meng de (slag)room met wat Italiaanse kruiden. Schenk dit her en der over de schotel. Als laatste de geraspte kaas erover. Zet de schaal in de oven en bak het gerecht in een half uurtje gaar.
Receptnummer: 6015 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Jeroen
Opmerking:
Er kunnen ook champignon's toegevoegd worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept