Nieuws   Zoeken 

Eva's appeldessert met plattekaas
Ingredienten: (1 pers.):
1 appel per persoon (stoofappel)
kaneel
honing
plattekaas
verse muntblaadjes (voor de afwerking)
Bereiding:
1. De appel wassen en ontdoen van klokhuis. Vervolgens in fijne partjes snijden. 2. De appelpartjes in een kring op een dessertbord schikken. 3. Naar eigen smaak bestrooien met kaneel en honing. 4. Een minuutje of drie in de microgolfoven... 5. Een hoopje plattekaas in het midden van de kring scheppen. 6. Garneren met kaneel en verse muntblaadjes.
Receptnummer: 6037 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Eva
Opmerking:
Ongelofelijk makkelijk en snel klaar! Smakelijk! Als je dit dessert voor veel mensen tegelijk wil klaarmaken, lukt het net zo goed om alle appels in een ovenschaal te leggen, een minuutje of 10 in de microgolfoven en dan appels en plattekaas op de bordjes scheppen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept