Nieuws   Zoeken 

Overheerlijke perzikenpudding van Lonneke
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik perziken
1 pakje kookpudding
1 bakje slagroom
Bereiding:
Het sap van de perziken doe je in een maatbeker. Aanvullen met water tot 0,5 liter. Het grootste gedeelte breng je aan de kook. Het overige sap meng je met kookpudding. Je moet flink kloppen. Wanneer het geheel op het vuur aan de kook is, zet je het vuur laag en doe je het mengsel van kookpudding en sap erbij. Dit breng je even aan de kook en je laat het vervolgens op een klein vuur staan. Het geheel af laten koelen en uiteindelijk de geklopte slagroom en de perziken (in stujes) toe voegen. Eet smakelijk!
Receptnummer: 6038 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Lonneke van Boxtel
Opmerking:
Makkelijk te bereiden en ontzettend lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept