Bosje's spaghetti op de Hollandse toer |
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr. mager rookspek in blokjes
4 uien
1 zakje saus voor spaghetti
spaghetti kruiden
8 sjalotjes
250 gr.champignons
4 tomaten
4 hardgekookte eieren
zout en peper
spaghetti | Bereiding:
Kook de spaghetti. De blokjes spek langzaam uitbakken. In 't uitgelopen spekvet de kleingesneden uien en sjalotjes onder af en toe roeren bakken tot ze lichtbruin zijn. De in plakjes gesneden champignons erbij doen en deze ook gaarbakken. De gewelde mix erdoor roeren. De in partjes gesneden tomaten heel kort meebakken en op 't laatst de kleingesneden eieren erdoor roeren. Dan zout en peper erdoor. Saus maken en dan alles door elkaar roeren. |
Receptnummer: 6095 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Bosje |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |