Ingredienten: (3 pers.):
Voor de vulling:
500 gr gehakt, half om half.
2 Lente (bos)uitjes
3 teentjes Knoflook
Kippenbouillonblok (naar smaak)
scheutje Vissaus
scheutje Oestersaus
Voor het Omelet:
4 flinke Eieren
3 eetlepels Telor saus (zoetzure pangsit of foeyonghai saus)
2 eetlepels Kemangi (selderij)
2 eetlepels Gefruite Uien | Bereiding:
Gehakt rullen, in dunne plakjes gesneden lenteuitjes en geperste knoflook meefruiten, en op smaak brengen met kippenbouillon, vissaus en oestersaus. Eieren met snuffie zout kloppen, telorsaus, kemangi (selderij) en gefruite uien er doorheen scheppen. Eieren tot Omelet bakken, En voorzichtig het gehaktmengsel er op scheppen. Daarna omelet dichtvouwen. (Garneren met en beetje... Selderij. :-) Lekker met rijst en Bajum. |