Edith's asperges met spek en room |
Ingredienten: (2 pers.):
1 pond (groen) verse asperges
(of 2 blikjes asperges)
1 ons ontbijtspek
125 ml slankroom
bosuitjes
peper
nootmuskaat
pasta | Bereiding:
Asperges (witte) schillen en in kleine stukjes snijden. Dit na gelang de dikke 15 à 20 minuten koken. Ondertussen de spek in kleine reepjes snijden en in de olie aanbraden in een hapjespan. De in stukjes gesneden bosuitjes erbij doen. Asperges toevoegen en de slankroom dit laten binden. Op smaak maken met peper en nootmuskaat. Pasta erbij serveren of aardappalpuree. |
Receptnummer: 619 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Edith |
Opmerking: Geen zout gebruiken omdat de spek genoeg zout bevat. Als de saus te dun is dan kan je er wat maizena of ander bindmiddel gebruiken. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |