Nieuws   Zoeken 

Karen's pittige kipschotel met sperziebonen
Ingredienten: (3 pers.):
600 gr. kipfilet
500gr sperziebonen
3 eetl pindakaas
2 tl sambal oelek
1 eetl ketjap bentang manis
2 dl water
40 gr boter of margarine
zout en peper
Bereiding:
Kook de sperziebonen in water ongeveer 15 minuten. Bestrooi de kleingesneden kipfilets met zout en peper.Verwarm in een hapjespa de boter en bak hierin de kip rondom bruin. Voeg de pindakaas,sambal en de ketjap + 2dl water ongeveer 10 min stoven. Vervolgens de uitgelekte sperzieboontjes er bij doen en nog 10 min stoven. Server dit met rijst en atjar
Receptnummer: 6254 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Karen
Opmerking:
Dit is een vrij pittig recept maar erg lekker. Als je geen ketjap bentang manis in huis hebt kan de gewone ketjap manis ook heel goed.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept