Nieuws   Zoeken 

Hanny's gehaktsaus met taugé en champignons
Ingredienten: (2 pers.):
kleine ui
1/2 gele paprika
250 gr. champignons
3 zoetzure augurken
100 gram taugé
250 gr. rundergehakt
2 tenen knoflook
zakje Stroganoffsaus
potje zure room
zout en peper
1 eetl. margarine
Bereiding:
Ui snipperen, paprika in kleine stukjes snijden. Champignons in plakjes en augurken in stukjes. Taugé wassen en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten en gehakt in 5 min. rul bakken met vork. Gepelde knoflook erboven uitpersen. Toevoegen ui, paprika en champignons en 5 min. zachtjes meebakken. In een kommetje saus met 2 dl. water tot papje roeren en toevoegen aan gehaktmengsel. Nog 3 min. koken. Dan de taugé, augurk en zure room erbij en nog even verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout.
Receptnummer: 6258 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Hanny Tulling
Opmerking:
Lekker met rijst, maar ook met aardappelpuree.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept