Judith's asperge soep
Ingredienten: (4 pers.):
1 flesje basis voor groentesoep van honig
6 verse asperges of 1 glas asperges
2 tl kerrie
peper na smaak
aufsbrot (romige kwark)
bloem
tabasco
worchestersaus
Bereiding:
Kook ongeveer 1,5 liter water met eventueel de schillen van de asperges, haal na ongeveer 10 minuten koken de schillen eruit en voeg het flesje basis voor soep en de asperges (in stukjes gesneden) toe. Laat dit nog eens 10 minuten gaar koken. Voeg hierna de kerrie, peper, tabasco en worchestersaus toe. Doe er dan 2 ruime eetlepels aufsbrot bij. Je kunt de soep helder laten of binden, hangt af van ieders voorkeur.
Receptnummer: 632 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Judith Weijers
Opmerking:
Als je soep pittiger wil doe er dan meer peper en/of tabasco en worchestersaus in.
Smakelijk eten van deze heeeeerlijke soep!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept