Nieuws   Zoeken 

Maaike's makkelijke top pizza
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje pomodoro gezeefde tomaten
1 voorbak foccacia (AH)
1 bosje rucola sla
4 a 6 plakken parmaham
stukje parmezaanse kaas
walnotenolie
verse peper
Bereiding:
Doe de gezeefde tomaten in een kom en prak ze fijn met een vork. Snij de foccacia overdwars doormidden en besmeer beide helften met de pomodoro saus. Verwarm het brood ongeveer tien minuten in de oven zoals beschreven op de verpakking. Leg de 2 helften op 2 borden. Verwijder de harde steeltjes van de rucola en verdeel de sla over de twee broden. Besprenkel de sla met wat walnotenolie en leg er een paar plakjes parmaham overheen. Snij of breek de parmezaanse kaas in brokken en leg die weer op de ham. strooi er wat verse peper overheen.
Receptnummer: 6425 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: maaike A.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept