Ingredienten: (2 pers.):
250 gram rundergehakt
2 eetlepels gebakken uitjes (doosje of zakje)
zout
1 theelepel ketoembar
½ theelepel djintan
1 theelepel sambal oelek
1 teentje knoflook
4 pitabroodjes
2 eetlepels olie
4 eetlepels atjar tjampoer | Bereiding:
Grill voorverwarmen. Pitabroodjes verwarmen in broodrooster, open snijden en in helften verdelen. Intussen gebakken uitjes, zout, ketoembar, djintan, sambal en uitgeperst knoflookteentje door het gehakt mengen. Het gehaktmengsel in 8 porties verdelen. Elk half pitabroodje met 1 portie gehaktmengsel bestrijken. Broodjes goed insmeren met olie, ook de randjes. Broodjes op een rooster leggen en in 5 minuten vlak onder de grill bruin en gaar roosteren. Broodjes over borden verdelen en op elk broodje een halve eetlepel uitgelekte atjar tjampoer scheppen. |