Nieuws   Zoeken 

Ria's fris gevulde bol met tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
4 Italiaanse bollen
2 vleestomaten
40 gram smeerbare boter of margarine
2 eetlepels kappertjes
3 pakjes tonijstukjes (Princess) à 85 gram
1 zakje gemengde sla
4 eetlepels sladressing yoghurt, te koop bij AH eigen merk
Bereiding:
Bollen overlangs in 3 plakken snijden. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in dunne plakken snijden. Boter losroeren met kappertjes. Onderste plak brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat. Afdekken met brood. Daarop komkommersalade en tonijstukjes verdelen. Afdekken met bovenkant broodbol. Sla mengen met dressing. Bollen serveren met sla.
Receptnummer: 6585 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Ria
Opmerking:
Recept bij AH gehaald, en dus gelijk doorgegeven. Je kunt de tonijn natuurlijk ook vervangen door kaas, ham, andere vis, of wat je maar wilt. Fantaseer er dus maar lustig op los!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept