Nieuws   Zoeken 

Deb's Griekse fèta-flapjes
Ingredienten: (4 pers.):
4 plakjes bladerdeeg
150 gram (diepvries)spinazie
fèta
pijnboompitjes
knoflookpoeder
peper en zout
losgeklopt ei
boter om in te vetten
Bereiding:
Laat de bladerdeegplakjes en de spinazie ontdooien. Rooster de pijnboompitjes even in een droge koekenpan. Laat de spinazie een beetje uitlekken. Maak een mengsel van spinazie, knoflook en verkruimelde fèta en breng dit op smaak met peper en zout. Leg een bergje van dit mengsel op een plakje bladerdeeg (dat je eventueel nog iets kunt uitrollen) en bestrooi dit met pijnboompitjes. Vouw het flapje dicht en druk de randjes goed aan met een vork. Bestrijken met losgeklopt ei en ongeveer 10 minuten in de oven op en graadje of 200.
Receptnummer: 6593 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Deb
Opmerking:
Pas op: heet!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept