Nieuws   Zoeken 

Giuli's gepaneerde aubergine
Ingredienten: (6 pers.):
800 g kleine aubergine
200 g mozzarella
200 g ham
70 g geraspte kaas
paneermeel
bloem
2 eieren
olie
zout
Bereiding:
Was de aubergine en snijd ze in zo dun mogelijke plakken (in de lengte). Voeg er zout aan toe en doe de aubergine in een vergiet. Hierdoor zal het extra vocht eruit gaan. Dep ze droog en wentel ze in de bloem en bak ze kort in de olie. Doe de mozzarella, ham en eieren in een hakmolen, zodat het fijn wordt (een papje). Smeer dit op de helft van de auberginerondjes, bedek met de overige en wentel ze in de paneermeel (die je vermengt met de geraspte kaas). Bak ze goudbruin in de koekenpan in een paar minuten aan elke zijde.
Receptnummer: 6658 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept