Zwaantje's choco mango ijscake
Ingredienten: (8 pers.):
1 blik mangoschijfjes van 400ml
halve citroen
200gram mascarpone
1 zakje vanillesuiker
8 plakken chocolade cake
2 dl slagroom
1mango
Bereiding:
Laat de mangoschijfjes uitlekken en pureer ze, pers de citroen uit en meng het sap door door de mangopuree.Klop de mascarpone los en roer de mangopuree er doorheen. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en spatel het door het mascarpone mengsel.Bekleed de cakevorm met vershoudfolie en verdeel 4 plakken cake over de bodem van de vorm. Beleg de cake met het mangomengsel en herhaal deze laag nog eenmaal.Zet de vorm ongeveer 8 uur in de vriezer, schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Haal de cake 10 min voor het serveren uit de vorm.
Receptnummer: 6690 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Zwaantje
Opmerking:
Ook lekker met ander fruit zoals bijv perziken abrikozen of aardbeien
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept