Nieuws   Zoeken 

Sonja's canneloni a la Surimi
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje surimi sticks (200 gr = 12 sticks)
12 lasagnabladen (verdi)
bolletje mozzarella (125 gram)
1 blik gepelde tomaten
uitje
knoflook
oregano
basilicum
Bereiding:
Lasagna bladen 3 minuten aankoken. In ieder blad een surimistick met wat mozzarella rollen. Leg dit in een ovenschaal. Fruit uitje + knoflook in olijfolie en voeg daarna de gepelde tomaten toe. Dan flink wat oregano en basilicum toevoegen. Even doorwarmen en over de canneloni schenken. De rest van de mozzarella erboven op leggen (in plakjes). Dan 20 minuten in de oven op 200ÂșC.
Receptnummer: 6932 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Erg lekker met gemengde sla en ciabatta brood. Lekker met brood soppen in de saus. Sperciebonen zijn er ook erg lekker bij. Dit combineert namelijk goed met de tomatensaus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept