Nieuws   Zoeken 

Ria's 'Indische' Hollandse pangroenten
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak Hollandse pangroenten, diepvries, Oerlemans, 450 gram
2 moten zalm, diepvries, Aldi
wat olie
sambal
zoete ketjap
rijst voor 2 personen
Bereiding:
kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. snijd de zalm in blokjes van ± 1 1/2 cm. verhit de olie en bak de zalm wat aan. voeg de groenten toe, laat het ontdooien, en verwarm 5 minuten. voeg wat ketjap (ongeveer 4 eetlepels) en sambal toe. warm nog even door. serveren met rijst. zet de sambal en ketjap op tafel. simpel en lekker.
Receptnummer: 7305 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept