Nieuws   Zoeken 

Mirjam's preischotel
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr prei
bakje champignons
200 gr. varkenspoulet of kip
200 gr. gehakt
1 teentje knoflook
beetje zout,
50-75 gr geraspte kaas
25 gr. boter
Bereiding:
Braad het poulet in de boter met de knoflook en iets zout bruin. Maak op de gewone wijze het gehakt aan en draai er kleine balletjes van en laat deze met het vlees meesudderen. Snijd de prei in dunne ringen en voeg deze ook toe. Snij de champignons in smalle plakjes en voeg deze ook aan het mengsel toe. Laat alles samen nog 15 min. sudderen. Doe het over in een vuurvaste schaal, strooi de geraspte kaas erover en geef het in de oven een goudbruin korstje. Lekker met aanrdappelpuree of rijst.
Receptnummer: 7404 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept