Nieuws   Zoeken 

Tine's ovenschotel van kipreepjes,rösti en broccoli
Ingredienten: (2 pers.):
2 grote kipfilets,
300 gr.broccoliroosjes,
300 gr.diepvriesrösti,
zout, peper en kerrie naar smaak,
cayennepeper,
2 tenen knoflook,
1 ui,
vloeibaar Becel of olijfolie,
100 gr.geraspte kaas
125 ml. slagroom,
4 eetl. mayonaise,
2 eetl. fijngehakte diepvries Italiaanse groenten(Davegal)
Bereiding:
Kipfilets in reepjes snijden, roerbakken in hapjespan of wok in de olie, dan meebakken de fijn gesneden ui en één teen knoflook,t ot het glazig ziet dan pas peper, zout en kerrie erbij doen nog even doorroeren. In ovenschaal doen.De broccoli 10 min.l aten koken dan over de kip verdelen één knoflook er boven uitpersen, dan de cayennepeper over strooien. Maak in een kom de slagroom stijf, spatel daar doorheen de mayo, wat cayennepoeder, de diepvriesgroenten en de helft van de kaas. Spatel de helft van het mengsel over de broccoli dan de andere helf door de rösti en verdeel dit over alles. Dan als laatste de geraspte kaas er over en in de voorverwarmde oven op 200 gr. 15 min. bruin korstje geven.
Receptnummer: 7505 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Ik heb een beetje gekeken naar mijn receptno.7332,maar omdat onze kinderen niet van vis houden,heb ik dit uitgeprobeerd,En het was tóch lekker,groot succes!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept