Nieuws   Zoeken 

taglietelli a la Eveline
Ingredienten: (2 pers.):
tagliatelli
zalm (mag diepvries, 2 fillet is genoeg)
tomatenpuree (1 klein doosje)
room 1/2 l
verse dragon
Bereiding:
Versnipper als eerste de blaadjes van de dragon. Bak de zalm los in een pan zodat je kleine stukjes verkrijgt. Voeg er daarna de room, de verse dragon en de tomatenpuree aan toe. Niet te veel tomatenpuree max. 2 koffielepeltjes! Laat lichtjes sudderen zodat de dragon zijn smaak afgeeft. De tagliatelli koken met een weinig olijfolie tot hij naar jou smaak het lekkerste is Tip: dien het lekker warm op want anders gaat de saus opstijven door de room.
Receptnummer: 7560 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Je kan het wel achteraf terug opwarmen, dat is even lekker maar ziet er niet zo uit!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept