Nieuws   Zoeken 

Jutta's taartje van tartaar
Ingredienten: (2 pers.):
350 gr. broccoli
2 tartaartjes
peper, ezout
50 gr. gorgonzola
50 gr. magere spekreepjes
11/2 el. olie
1 zakje aardappelpuree voor stamppot
Bereiding:
Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Meng de tartaartjes met peper en zout en vorm er 2 balletjes van. stop in elk balletje 25 gr. gorgonzola en vorm platte schijven van de balletjes. Kook de broccoli 1 min. in water met zout, giet de groente af en vang het vocht op. Laat de broccoli schrikken onder koud water. Bak de spekreepjes in een droge koekepan knapperig uit en neem ze uit de pan. Verhit 2,5 dl van het kookvocht van de broccoli en roer er de aardappelpureepoeder door. Schep de broccoli en de spekreepjes door de puree en lschep het op een bord. Leg de tartaartjes erop en lepel het bakvet erover. eet smakelijk
Receptnummer: 7597 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 16 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept