Nieuws   Zoeken 

Ivo's spaghetti bolognese
Ingredienten: (4 pers.):
boter
1 ui
1 pak pomodoro
1 klein blikje tomatenpuree
1 fles sugocasa saus(basis)
5 a 6 speklappen met zwoerd
peper
zout
kervel
lavas
dragon
marioraan
laurierbladeren (5x)
Bereiding:
klontje boter in een gewone pan. versnipper de ui en fruit hem in de pan.snij of knip de speklappen in stukjes van ongeveer 1 bij 2 cm.en doe ze bij de gefruite uitjes.pas op dat je de speklappen niet gaat bakken. zet het gas hoger en voeg alle sausen toe. doe er iets zout en peper bij. voeg nu de kruiden en de laurierbladeren toe.(tip:maak van iedere soort kruid eerst een hoopje op je hand ter groote van een knaak(f2.50)). alles goed door roeren en aan de kook laten komen. laat nu de saus 90 minuten sudderen. kook de spaghetti en klaar is kees.
Receptnummer: 7692 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min.
Opmerking:
dit is een origineel italiaans familie recept. je kunt de ingredienten ook dubbel nemen en dan invriezen in kleinere porsies
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept