Ingredienten: (4 pers.):
2 pakjes surimi à 170g
1 rode ui
1 potje of blikje asperges
2 bakjes garnalensalade (à 250g)
zout, peper
1 zak gemengde sla (200g)
1 groot stokbrood
enkele eetlepels Italiaanse gemarineerde paddenstoelen (potje delicatessenafdeling AH)
flinke schep namaakkaviaar (van die kleine potjes, visafd. koeling AH)
1 citroen
takjes dille | Bereiding:
Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Asperges doormidden snijden, behalve een paar die je voor de garnering gebruikt. De paddenstoelen even laten uitlekken in een zeef. In kom surimi, asperges, paddenstoelen en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen, asperges, flinke toef namaakkaviaar en dille. |