Nieuws   Zoeken 

Diana's vegetarische meatloaf
Ingredienten: (4 pers.):
2 bakjes Tivall vegetarische mix (van ongeveer 250g)
3 lente-uitjes of grof gehakte rode ui
1/2 rode paprika of reepjes gedroogde tomaat
1 klein blikje maïskorrels (150g) of in ringen gesneden prei
1 tl gedroogde oregano
zout, peper
Bereiding:
Snijd de lente-ui in ringetjes en de paprika in heel kleine blokjes. Meng de vegetarische mix met de lente-ui, de paprika, de maïs, de oregano, zout en peper. Wees zuinig met het zout, want de mix is al gekruid! Schep de mix in een met 1 el olie ingevette anti-aanbak cakevorm met een inhoud van 6 dl. Bestrijk de bovenkant van het mixbrood met de olie en bak het in een op 200 graden voorverwarmde oven in 25 minuten gaar en bruin.
Receptnummer: 7785 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Deze meatloaf is koud ook lekker voor op brood. Een slanke en vleesloze variant op het welbekende Amerikaanse recept.
Een frisse wortelsla is er lekker bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept