Nieuws   Zoeken 

Diana's Mediterrane vissalade
Ingredienten: (3 pers.):
300g dunne sperziebonen
zout, peper
1 rode paprika, in reepjes
1/2 komkommer, in plakjes
3 grote tomaten, in partjes
2 lente-uitjes, in dunne ringen
5 ansjovisfilets
1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
50g zwarte olijven
1 el citroensap
3 zoute haringen
4 el olijfolie
1 koffielepel dunne honing
1 tl gedroogde basilicum of verse blaadjes
Bereiding:
Kook de sperziebonen in 5-8 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Meng de bonen met de paprika, komkommer, tomaat, ansjovis, stukjes tonijn, olijven en stukjes zoute haring. Roer een dressing van citroensap, olie, honing en basilicum en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing voorzichtig door de salade.
Receptnummer: 7787 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met spinaziecrostini (zie mijn recept op de site)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept